Mikkelin kaupungin vapaakuntakokeilu 1989-1992 : loppuraportti - Kuokkanen, Ilmo; Mustalampi, Pentti; Suokas, Pirkko (Helsingin kauppakorkeakoulun julkaisuja, ISSN 0781-6685, 1992)
Johtopäätökset ja ehdotukset jatkotoimenpiteiksi (s. 48-59).
Keywords: kaupungit; kunnallishallinto; vapaakunnat