Liikenneturvallisuustyön suunnitelma 1993-1996 : Liikenneturvallisuusasiain neuvottelukunnan suositus 1992 - Liikenneturvallisuusasiain neuvottelukunta (Liikenneministeriön julkaisuja, ISSN 0783-2680, 1993)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: liikenneturvallisuus; tieliikenne