Psykiskt störda i socialförsäkringen : ett kunskapsunderlag : delbetänkande - Sverige. Psykiatriutredningen; Sverige. Kulturdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1992)
Sammanfattning (s. 9-14).
Keywords: mielenterveys : Ruotsi; psykiatria; sosiaalivakuutus : Ruotsi