Autokouluyrittäjän ja autokoulunjohtajan koulutus - Suomi. Liikenneministeriö (Liikenneministeriön julkaisuja, ISSN 0783-2680, 1992)
Tiivistelmä (kuvailulehti, s. 1).
Keywords: ajokortit; autot; koulutus