Valtion talonrakennushankkeiden kustannustehokkuuden parantaminen : toimitusjohtaja Erkki Inkisen selvitys Valtiovarainministeriölle 30.12.1992 - Inkinen, Erkki (Valtiovarainministeriön työryhmämuistioita, ISSN 0788-6322, 1992)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: kustannuslaskenta; rakennushallinto; rakentaminen; tulosohjaus