Social security in Finland 1989 and 1990 - Heino, Tiina; Salmela, Arto; Sosiaali- ja terveysministeriö. Talous- ja suunnitteluosasto (STM:n julkaisuja, ISSN 0786-9320, 1992)
Summary (1 s.).
Keywords: sosiaaliturva : tilastot; sosiaalivakuutus : tilastot