Domestic implementation of a chemical weapons treaty - Aroesty, J.; Wolf, K. A.; River, E. C. (RAND Corporation, 1989)
Summary (s. v-xii).
Keywords: aseidenriisunta : Amerikan yhdysvallat; asevalvonta : Amerikan yhdysvallat; kemialliset aseet; kemianteollisuus : Amerikan yhdysvallat; valtiosopimukset