Välfärd och valfrihet : service, stöd och vård för psykiskt störda : slutbetänkande - Sverige. Psykiatriutredningen; Sverige. Socialdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1992)
Sammanfattning (s. 13-61).
Keywords: hyvinvointi : Ruotsi; mielenterveys : Ruotsi; psyykkisesti sairaat : Ruotsi; palvelut : Ruotsi; terveydenhuolto : Ruotsi