Alkoholiverotustyöryhmän muistio - Alkoholiverotustyöryhmä (Valtiovarainministeriön työryhmämuistioita, ISSN 0788-6322, 1992)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: alkoholivero; ETA-sopimus; Euroopan unionin jäsenyys; alkoholilainsäädäntö; alkoholijuomat; tuonti; monopolit