Lov om planlegging, bygging og drift av rørledninger for transport av petroleum over land (rørledningsloven) : utredning fra et utvalg nedsatt ved kongelig resolusjon av 24. mars 1972 - Norge. Petroleumslovutvalget; Norge. Olje- og energidepartementet (Norges offentlige utredninger, ISSN 0333-2306, 1988)
Sammendrag (s. 8-9).
Keywords: kuljetus : Norja; öljy : Norja