Radiomainonta vuoden 1991 eduskuntavaalikampanjassa : tutkimus yhdentoista paikallisradioaseman vaalimainonnasta - Aulake, Kimmo; Suomi. Liikenneministeriö; Svenska social- och kommunalhögskolan (Liikenneministeriön julkaisuja, ISSN 0783-2680, 1992)
Tiivistelmä (kuvailulehti, 7 s.).
Keywords: mainonta; puolueet; radio; vaalit