Päihdetutkimus Suomessa vuosina 1975-1977 - Immonen, Erkki J. (Alkoholipoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimusseloste, ISSN 0356-8113, 1978)
English summary: Alcohol and drug studies in Finland from 1975-77.
Keywords: alkoholikysymys