Avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö ja osakeyhtiö maatilatalouden yritysmuotoina - Tilli, Tapio (Raportteja ja artikkeleita / Pellervon taloudellinen tutkimuslaitos, ISSN 0357-7384, 1991)
Yhteenveto ja johtopäätökset (s. 69-74).
Keywords: henkilöyhtiöt; maatalous; maatalousverotus; osakeyhtiöt; verosuunnittelu; yritysmuodon muutos; maatilat; yhtiöt