Sähköä hukkalämmöstä - Larjola, Jaakko; Lindgren, Olli; Vakkilainen, Esa; Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto (Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto. Sarja D, ISSN 0359-3910, 1991)
Tiivistelmä (1 s., kuvailulehti). - English abstract (3 s., kuvailulehti).
Keywords: energia; sähkö