Massa- ja paperiteollisuuden COD[sub]Cr- ja TOCl -kuormituksen vähentämismahdollisuudet vuoteen 2000 mennessä - Hynninen, Pertti; Suomi. Ympäristöministeriö. Ympäristönsuojeluosasto; Insinööritoimisto Arhippainen, Gullichsen & Co (Ympäristöministeriö. Ympäristönsuojeluosasto. Sarja A, ISSN 0784-8129, 1991)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 51-52). - Referat (kuvailulehti). Sammandrag (s. 53-54). - Summary (s. 55-57).
Keywords: jätevesi; metsäteollisuus; vesiensuojelu